Ontdek de kracht van open gesprekken over perfectionisme in jouw team

We leven in een maatschappij waarin we er steeds naar streven alles zo goed mogelijk te doen. We gaan op zoek naar verbeterpunten, maken hele ontwikkelplannen, …. Tegelijkertijd swingen de cijfers rond overspannenheid en burn-out de pan uit. En laten we eerlijk zijn, de beschikbare middelen zijn er niet altijd om alles volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden te kunnen doen.

Het bespreekbaar maken van perfectionisme kan een belangrijke rol spelen in het vergroten van werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

In de workshop “Perfectionisme op Tafel” nodigen we jouw team uit om samen na te denken over de voor- en nadelen van perfectionisme. Deze interactieve workshop is ontworpen om teams bewust te maken van de impact van perfectionisme op welzijn en prestaties, en om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Doelen workshop “Perfectionisme op tafel”

Bewustwording Creëren:

Begrijp de voordelen, maar ook de risico’s en gevolgen van perfectionisme op individuen en het team als geheel.

Open Gesprekken Stimuleren:

Moedig teamleden aan om ervaringen, zorgen en inzichten over perfectionisme te delen en durf elkaar feedback te geven op een constructieve manier.

Praktische Strategieën Ontwikkelen:

Verken samenwerkingsmethoden om werkbaar perfectionisme te bevorderen zonder de gezondheid en efficiëntie in gevaar te brengen.

Waarom deze workshop?

Voorkom Hoge Stress en Burn-out:
Leer de risico’s van perfectionisme begrijpen en ontwikkel gezonde strategieën om stress en burn-out te vermijden.

Bevorder Teamcohesie:
Ontdek hoe open gesprekken over perfectionisme kunnen leiden tot een hechter team dat elkaar ondersteunt.

Verhoog Productiviteit:
Werk samen aan praktische benaderingen om werkzaam perfectionisme te stimuleren, wat resulteert in betere prestaties.

Workshop opzet

De workshop “Perfectionisme op Tafel” is praktisch, interactief en gericht op directe toepassing. Tijdens de sessie worden diverse werkvormen gebruikt.

In Company Workshop
De workshop “Perfectionisme op Tafel” kan binnen jouw organisatie plaatsvinden, zodat teamleden in een vertrouwde omgeving openlijk kunnen discussiëren en strategieën kunnen ontwikkelen. De workshop kan ook in Zwolle gevolgd worden.

Verbeter de Teamdynamiek en Bevorder Gezond Perfectionisme
Neem vandaag contact op en ontdek hoe open gesprekken over perfectionisme de teamdynamiek kunnen versterken en een gezonde werkomgeving kunnen bevorderen.

Investering

Investering workshop van 2,5 uur, in company: €650 (exclusief reiskosten)

Neem contact met me voor de planning en voorbespreking van deze workshop.

Contactformulier